V sobotu hostíme Olomoucko.

16. kolo je na programu doma.

ČÍST DÁLE

14. 12. 2023

Preview: NH Ostrava vs BK Redstone Olomoucko

Kolo: 16.

Datum: 16.12. 2023, v 17:30

Již v 16. kole základní části Kooperativa NBL odehrají domácí hráči veledůležitý souboj proti Olomoucku. Po nedělní porážce na půdě Slunety (88:94) budou chtít jistě opět naskočit na vítěznou vlnu a klíčový duel proti Olomoucku zvládnout.  Další důležitá výhra by se jim do tabulky jistě hodila. 

Z tábora soupeře: BK Redstone Olomoucko

Na Tatran přijíždí celek z Hané, jenž je v této sezóně výhradně složený z hráčů, kteří se narodili za Atlantikem. Je to i pochopitelné, jelikož i trenérský štáb je tvořen Američany. Českou stopu zastupují zejména Feštr a Škranc. V letošní sezóně jsou Hanáci týmem, který již Ostravany doma porazil. V říjnovém souboji je porazili 97:88. Naopak však naposledy doma padli s Děčínem jen velmi těsně. Otázkou bude, jak se zápas povede především zahraniční ekipě olomouckého týmu.

Ohlasy před utkáním: " V sobotu nás čeká Olomoucko, kterému chceme vrátit porážku z prvního vzájemného zápasu. Myslím si že když navážeme na dobré domácí výkony, tak určitě můžeme před domácím publikem přidat další výhru," říká před sobotním duelem kapitán týmu Štěpán Svoboda

" Víme, že sobotní duel je pro nás velmi důležitý a chceme ho vyhrát! Musíme zastavit jejich rychlou hru a dát si pozor na jejich atletičnost, fyzickou hru a také na individuální schopnosti jejich střelců," uzavírá preview asistent trenéra Nihat Gürbüz

Zápas začíná v tradičním čase v 17:30 a opět budeme potřebovat, ať náš tým přijdete podpořit v hojném počtu. Navíc pokud ještě stále váháte, co koupit svým blízkým na Vánoce, tak se mrkněte na náš eshop, kde do 16.12. máte možnost 10% slevy, když zadáte do kolonky slevový kód NHBASKET10. Tak neváhejte a nabíhejte na stránky: www.nhbasket.store.

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále