V sobotu opět na venkovní půdu. Tentokrát do Pardubic.

Další venkovní zápas nás čeká v sobotu v Pardubicích.

ČÍST DÁLE

29. 9. 2023

Preview: BK KVIS Pardubice: NH Ostrava

Kolo: 3. kolo

Datum.30.9.2023 v 17:30

Nový ročník KNBL jede v plném proudu a poslední zářijový den bude na programu již 3. kolo.

V něm se utkají basketbalisté Pardubic, jenž přivítají ostravské basketbalisty. Půjde o souboj týmů, kteří zažívají rozdílný vstup do soutěže. Domácí "Perníkáři" jsou po dvou kolech 100%. Na úvod v prodloužení porazili Děčín na jeho půdě a následně si doma poradili s Brnem.

Ostravané naopak mají na kontě 2 prohry. V úvodním utkání sice odehráli velmi vyrovnanou partii s Opavou, ale závěr jim utekl a padli v prodloužení. Ve středu pak vysoko prohráli na půdě Děčína, kde byli od druhé periody víceméně jen jako sparing partnerem pro domácí tým a nekladli moc odpor, což pak v pozápasové ohlasech dosti rozlítilo kouče Cholevu.

Každý ostravský fanoušek bude doufat, že v sobotu to bude ze strany Ostravanů především v nasazení a v obraně úplně jiný výkon, který se bude opírat o koncentrovanost, agresivitu a bojovnost po celý zápas, což mohou být atributy, na které mladý ostravský tým bude letos spoléhat.

Pardubice před touto sezónou slušně posílili a hodně si slibují například od Josepha Brunka nebo Jura Škifiče.

Zápas začíná v 17:30 a sledovat ho můžete na TVCOM v odkazu níže.

Ohlasy: " V první řadě, do zapasu v Pardubicích musíme vstoupit s energii, a udržet ji po celý zápas!
To nám chybělo v Děčíně. Poté se vyvarovat hluchých míst v obraně i útoku, a snažit se hrát rychle a jednoduše.
Dino letos postavil velice silný mančaft, takže Pardubice jsou velkým favoritem, ale my chceme hrát s přesvědčením, že můžeme hrát s každým kdekoliv a kdykoliv!" burcuje před zápasem kouč Adam Choleva.

" V sobotu hrajeme venku proti Pardubicím. Zase to bude těžký soupeř, který zatím dvakrát vyhrál. Musíme se vrátit k výkonu, který jsme předvedli proti Opavě, jinak nemáme šanci vyhrát." uzavírá preview před sobotním duelem Jan Mička.

TVCOM: https://bit.ly/45ccSI2

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále