V sobotu zavítáme na Slavii

ČÍST DÁLE

1. 2. 2024

Preview: Slavia Praha vs NH Ostrava

Kolo: 2. kolo skupina A2

Datum: 3.2.2024

Také ve druhém kole skupiny A2 zavítají ostravští basketbalisté na venkovní palubovku. Po porážce na půdě nováčka z Písku je tentokrát bude čekat pražská Slavia. V chladném Edenu si to týmem kouče Salgada rozdají od 18 hodin.

Oba celky vstoupily do skupiny A2 rozdílně. Sešívaní zvládli zápas na půdě Olomoucka, Ostravané naopak padli v Písku.

A nutno podotknout, že si zápas prohráli sami. V zápase měli velice dobré momenty a vypracovali si velmi slušný náskok o který však přišli a nechali svého soka vrátit do zápasu. Nakonec z toho byla porážka o 7 bodů.

Oba týmy se utkali také v základní části a vždy se radovali svěřenci kouče Cholevy. Zejména prosincová výhra byla zvláštní tím, že se jednalo o zatím jedinou venkovní výhru Ostravanů v této sezóně.

Slavii letos bodově táhne především Varner, který má v letošní sezóně 20 bodů/zápas. Také jeho ostatní zahraniční spoluhráči hrají v týmu z hlavního města naší země stěžejní roli.

Zápas můžete sledovat v odkazu níže.

TVCOM: https://bit.ly/42vujn5

Ohlasy před utkáním: " Čeká nás náročný zápas na Slavii. Slavia je po zápase s Olomouckem ve vítězné náladě. Za to my jsme po porážce s Pískem. Víme, co nás čeká a určitě tam jdeme zvítězit!," burcuje před zápasem rozehrávač Maťo Majerčák

" V sobotním zápase proti Slavii chceme urvat vítězství. Zápas je pro nás důležitý ostatně jako všechny v této skupině a věřím, že jsme připraveni. V A2 chceme být první. Také si musíme pohlídat jejich stěžejní hráče a posily," říká před duelem Nihat Gurbuz

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále