Zítra dorazí nováček z Písku

ČÍST DÁLE

5. 1. 2024

Preview: NH Ostrava vs Sršni Photomate Písek

Kolo: 20.

Datum: 6.1. 2024

První lednovou sobotu hostí Ostravané nováčka z Písku. Ten letos svoji hrou a entuziasmem velmi překvapuje a stále pokukuje po bojích v A1. Ostravští stále ještě živí naději na A1 a tak jistě nedají svému sokovi, co proto. Mají za sebou velmi povedený prosinec, kde kromě zápasu na Slunetě, vše vyhráli.

Z tábora soupeře:

Jihočeši přijíždějí do haly Tatran s vizitkou týmu, který svým herním pojetím a výsledky, rozhodně dělají ligu hodně zajímavou. Ba co víc, tak tým je složen ryze z českých hráčů, kteří jsou dlouho spolu. Nejen proto se pro tým kouče Čecha hodí označení šitka ligy. 

Tým hodně spoléhá na bodovou produkci Martina Svobody, sběratele triple doublu Vojtěcha Sýkora či nebezpečného střelce z perimetru Šlachtu. Do týmu navíc přišel z ostravského týmu Kevin Týml, který si však bohužel ve svém druhém zápase za Písek zlomil zápěstí a nejspíš letos dohrál.

Ohlasy před utkáním: "Už dlouho čekáme na tento zápas, který je pro nás moc důležitý a musíme ho vyhrát! Musíme zastavit jejich rychlou hru, press a musíme pohlídat jejich střelce. Na Písek jsme připraveni a čeká nás velmi zajímavý zápas. Doufám, že Tatran bude plný a zápas bude diváky bavit," říká před sobotním duelem Nihat Gurbuz

"V sobotu přiletí na Tatran Sršni z Písku. V Písku jsme prohráli střelou v poslední sekundě, takže jim máme co vracet. Věřím, že jsme se oklepali ze středečního zápasu v Brně a v sobotu si půjdeme pro další velmi důležité vítězství," uzavírá preview Matěj Snopek.

Zápas začíná v tradičním čase v 17:30. Opět nás přijďte podpořit v čemkoliv v BÍLÉM a ukázat, kdo je v Tatranu doma.

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále