Zítra je na programu zápas číslo 2.

ČÍST DÁLE

11. 4. 2024

Preview: NH Ostrava vs Geosan Kolín

Kolo:2. kolo předkola play off

Datum: 12.4. 2024

Skupina A2 je za námi a nyní je před ostravskými hráči předkolo play off ve kterém se utkají s Kolínem. Sérii hranou na 2 vítězné zápasy zahájili ve středu na jejich půdě a z palubovky Kolína si odvezli důležitou první výhru v sérii. Zejména díky výborné druhé periodě, kdy nasázeli svému sokovi 30 bodů.

Nejlepším střelcem Ostravanů byl David Škranc se 17 body. 

Z tábora soupeře: Geosan Kolín

Náš páteční soupeř letos neprožívá sezónu, která by se obešla bez nějakých komplikací. V týmu kouče Benačka se protočilo několik zahraničních hráčů, tým často trápí zranění klíčových opor a také je brzdí nevyrovnanost výkonů. Na každý pád však tým, který na palubovce vede Adam Číž, rozhodně přijede na Tatran zabojovat o postup do play off.

Ohlasy před zápasem: "Jsme připraveni se probojovat do play off, když zvládneme domácí zápas. Víme, že Kolín je silný tým, ale chceme vyhrát pro naše skvělé fanoušky, kteří nám dodávají energii a chceme dokončit naši práci. "říká před zápasem Elyjah Williams

"Zítřejší zápas je pro nás důležitý na naší cestě do play off. Musíme zvládnout domácí zápas. Kolín je dobrý tým s kvalitními střelci a musíme si je lépe pohlídat. Těšíme se, že nás v pátek požene plná hala a věříme, že společně to dotáhneme do konce!" burcuje před zápasem Nihat Gurbuz

Zápas začíná v tradičním čase v 17:30 a stále si můžete koupit lístky na tento zápas. Pevně věříme, že zítra bude Tatran praskat ve všech!

Lístky online: https://bit.ly/4aNpDfb

Bulletin: https://bit.ly/3xw3M

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

03

dny

18

hodin

49

minut

20

vteřin

vs.

5. 5. 2024 15:00

Sportovní centrum ČUS Nymburk - Nymburk, 1. kolo - Semifinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

86:85

34:2051:4066:58

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále