Zítra zahájíme nový ročník KNBL.

První zápas v nové sezóně nás čeká v Děčíně.

ČÍST DÁLE

17. 9. 2021

Preview: BK Armex Děčín: NH Ostrava

Kolo: 1

Datum: 18.9.2021

 

Zítra čeká ostravské basketbalisty první soutěžní utkání nové sezóny. Tu zahájí na palubovce Děčína. 

Do města u řeky Labe je tak čeká dlouhá cesta, ze které by si rádi odvezli 2 body. 

Přípravu svěřenci trenéra Cholevy odehráli vcelku dobře. NH zaznamenalo bilanci 6:3 a žádná z porážek nebyla o více než šest bodů. 

Do týmu přišly 4 nové akvizice, které doplňují zkušení hráči v podobě Martina Nábělka, Petra Bohačíka a Filipa Šmída.  K nim si pak můžeme přípočítat ještě dravé mládí a vyjde nám  z toho povedený mix, který může potrápit lecjakého protivníka.

Na asistentskou pozici přišel před sezónou Saša Jankovič. 

Ten před zápasem říká: " Jsme rádi, že po dlouhé a kvalitní přípravě to v sobotu konečně vypukne . Měli jsme sice nějaké  menší zranění, ale již jsme všichni zdraví a nastoupíme komplet.  Čeká nás kvalitní a hlavně na domácí půdě nejpříjemný soupeř. Věřím, že předvedeme kvalitní výkon a ukážeme, co jsme natrénovali a pobijeme se o vítězství. Nech vyhraje ten lepší."

Kevin Týml před zápasem: " Zítra nás čeká první ligové utkání v Děčíně , které nás prověří jak na tom v sezóně budeme , pokud chceme pomýšlet na výhru musíme se koncentrovat a být tvrdší než soupeř celých 40 minut."

 

Z tábora soupeře:

Sobotní soupeř ostravského celku prodělal před touto sezónou určité změny. Z týmu odešel zkušený křídelník Ježek, jenž se věnuje civilnímu zaměstnaní.  Do týmu kouče Grepla přišli Dodd a Matěj Svoboda, jenž přišel ze Svitav. Z dalších zkušených hráčů můžeme zmínit třeba Žiklu, Kotáska či Kroutila.

Dirigenstkou taktovku bude mit na starosti Ondřej Šiška.  Uvidíme, do jaké míry bude pro tento tým oslabení indispozice Tomáše Pomikálka, který bude minimálně 2 měsíce mimo hru. 

Sobotní zápas můžou ostravští fanoušci sledovat na TVCOM. Odkaz je níže.

 

TVCOM:https://bit.ly/tvcomdecinnh1

#tojebasketbal

#KooperativaNBL

 

 

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

01

hodina

31

minut

50

vteřin

vs.

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

80:65

18:1836:3159:44

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále