Zítra zavítáme na půdu Kolína

ČÍST DÁLE

3. 11. 2023

Preview: BC Geosan Kolín vs NH Ostrava

Kolo: 11.

Datum: 4.11. 2023, 15:45

V 11. kole zavítají ostravští basketbalisté na palubovku Kolína. Polabané jsou v letošním sezóně týmem, který střídá lepší zápasy s těmi horšími. Namátkou může být třeba výhra v posledních vteřinách proti úřadujícímu mistrovi z Opavy, výhra na Slunetě anebo vzápětí prohra na půdě Děčína či doma od nováčka z Písku. Tým okolo rozehrávače Adama Číže se také letos účastní Alpe Adria Cupu, kde se naposledy radoval z výhry v chorvatském Záhřebu.

V týmu kouče Benačka určitě stojí zmínit také Jamari Smithe, jenž je bodovým lídrem kolínské skvadry. Zdatně se mu snaží sekundovat také Novotný, Halada či pod košem Jakub Petráš.

Ostravané budou doufat, že se v sobotu konečně dočkají druhé výhry v sezóně. Minulý týden v neděli na půdě Písku byl velice blízko výhře, o kterou přišel střelou v poslední vteřině utkání. Nejlepším střelcem Ostavanů byl s 20 body Jeter.

Zápas můžete opět sledovat z prostředí naší klubovny v naší hale. Přijďte v 15:45. Kdo nedorazí, může sledovat na odkazu níže.

Ohlasy před zápasem: "Víme, že nás v Kolíně bude čekat tým okolo Adama Číže a Smitha. Musíme fungovat kompaktně v obraně, prát se na doskoku a v útoku si půjčovat míč. Hrát bez strachu a beze ztrát," dodává k sobotnímu zápasu kouč domácích Adam Choleva.

" Byl to dlouhý týden příprav na sobotní zápas, Není žádným tajemstvím, že každý zápas teď musíme vyhrát. Bude to dlouhý proces, ale jsme přesvědčeni, že se na vítěznou vlnu vrátíme velmi rychle!" uzavírá preview Elijah Weaver

TVCOM: https://bit.ly/3u6MnXp

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

71:86

17:1233:3250:57

23. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 2. kolo - Čtvrtfinále