V sobotu hostíme Děčín.

ČÍST DÁLE

12. 1. 2023

Preview: NH Ostrava vs BK Armex Děčín

Kolo:18.

Datum: 14.1.2023

V již v 18. kole základní části se potkají v hale Tatran dva tradiční účastníci KNBL. Ostravští basketbalisté přivítají Děčín. Válečníci ze severu naší země přijedou jako druhý nejlepší celek tabulky. Hostům se zejména povedl vstup do sezóny a rychle nasbírali několik výher ze kterých teď těží. Zejména je určitě těší skalp Nymburka či Pardubic.

 Ostravané do zápasu vstoupí po porážce na půdě Slunety, kde schytali velký debakl. Od začátku byli v zápase všude pozdě a nechali svého soka rozehrát. Na druhou stranu je může těšit skalp Opavy, kterou doma porazil 77:66 a navíc podruhé v základní části, což je fakt, jenž se nestal již několik let.

 

Z tábora soupeře:

Válečníci jsou již v lize zavedená značka a tým kouče Grepla je především postaven na zkušených cizincech Waltona s Nicholsem a podkošem můžeme vidět Josipovičem. Ostravskému fanouškovi je třeba připomenout přítomnost Matěje Svobody, jenž si tak střihne opět bratrský souboj se Štěpánem Svobodou. Opomenout nesmíme také velkou oporu Pomikálka nebo Filipa Kroutila.

 

Zápas začíná v tradičním čase v hojném počtu a pokud nedojdete přímo do haly, přenos bude také vysílat ČT Sport plus. 

Saša Jankovič před zápasem: " V sobotu se představíme doma s Děčínem. Druhý celek tabulky chceme určitě velmi potrápit a ukázat Válečníkům, kdo je v Tatranu doma!"

 

 

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

18

hodin

25

minut

19

vteřin

vs.

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále