Ve středu vyrážíme do Nymburku.

ČÍST DÁLE

28. 9. 2021

Preview:  ERA Basketball Nymburk:NH Ostrava

Kolo:4 

Datu:29.9.2021

 

Ve 4. kole nové soutěžního ročníku KNBL se mezi sebou utká několikanásobný mistr z Nymburka a NH.

K jasnému hegemonovi soutěže přijíždí tým trenéra Cholevy po dvou smolných porážkách, kterého potkaly v minulých zápasech.

Ať už na palubovce Slunety či doma proti Pardubicím. V obou případech ho v závěru zápasu zradila špatná střelecká muška. 

 

To Nymburk zatím prochází soutěží bez ztráty kytičky.  Ve všech třech zápasech nasázel svým soupeřům přes 90 bodů, což jasně svědčí o velké střelecké produktivitě týmu.

V tomto týmu se před sezónou opět objevila spousta nových tváří. Ke stálicím kádru typu Petra Bendy, Lukáše Palyzy či Vojtěcha Hrubana se připojili postupně Váňa, Gibs či Rivers.

Zápas má jasného favorita a sledovat ho můžete opět na TVCOM v přiloženém odkazu.

Aleksandar Radukič před zápasem: “Čeká nás velmi těžký soupeř, ale jdeme hrát náš basketbal a ukázat co v nás je. Budeme bojovat a nechceme se jen tak vzdát.”

Saša Jankovič před zápasem: "Čeká nás zápas proti mistrovi a nejsilnějšímu teamu ligy. Situace je jednoduchá, oni musí vyhrát a mi můžeme jen překvapit, takže tlak bude na Nymburku. Náš cíl bude, že se zlepšíme ve více směrech, které jsme v minulých zápasech nedělali dobře, a že každý den uděláme progres jako tým.”

TVCOM:https://bit.ly/tvcomnymnh

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

00

hodin

28

minut

31

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále