Zítra nás čeka duel s USK Praha.

ČÍST DÁLE

28. 12. 2021

Preview: NH Ostrava vs USK Praha

Kolo:19

Datum: 29.12.2021

Poslední zápas roku 2021 je zde a ostravští basketbalisté se utkají s USK Praha. S hráči z Folimanky se v této sezóně potkali již jednou. V říjnu si z Prahy odvezli porážku v poměru 76:90, kdy svého nejlepšího střelce měli v 16ti bodovém Ubillovi.  Zápas se zlomil především v třetí periodě, kdy domácí svého soka jasně přejeli především z trojek a brejků.  Nejen díky této výhře jsou svěřenci amerického trenéra Kinga na sympatickém třetím místě.

Ostravané okupují prozatím 10. příčku. V sobotu nestačili na Hradec Králové a z jeho palubovky si odvezli další venkovní porážku.

Nyní se pojďme podívat blíže na dnešního soupeře.

Středeční soupeř:

Sestava Sov je na první pohled velice rozmanitá. Navzdory faktu, že v sestavě není klasický pivot, který by přinesl každý zápas spousty bodů, tak hrají Pražané fyzicky náročný basketbal. Snaží se presovat po celém hřišti s tím, že svého soka unaví a pak mohou často střílet z otevřených pozic. 

Hru dirigují výborně West s Mangasem. Do dnešního dne ještě mohli Pražané počítat se službami  protřelého českého reprezentanta Tomáše Kyzlinka, jenž produkoval za 26 minut v průměru 19,2 bodů/zápas. Ten však odešel do Německa.  Zbytek týmu doplňuje dravé mládí, které je rádo za minutáž, které dostává od trenéra Kinga. Výrazně promlouvá zejména Vyroubal. 

Zápas začíná v tradičním čase a sledovat ho můžete buď v přímo v hale nebo na TVCOM. 

Saša Jankovič před zápasem: " Zítra odehrajeme poslední zápas v roce 2021, kdy přivítáme USK Praha. Chceme se s tímto rokem rozloučit vítězně.  USK se letos prezentuje velmi sympatickým dojmem a hlavně duo West - Mangas jsou hlavními opěrnými body týmu z Prahy. Když se nám je podaří eliminovat, tak máme šanci na výhru."

TVCOM: https://bit.ly/tvcomnhusk

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

19

hodin

03

minuty

15

vteřin

vs.

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále