Zítra zavítáme na Hanou.

Třetí venkovní zápas v řadě nás zavede na Hanou.

ČÍST DÁLE

18. 2. 2022

Preview: BK Olomoucko  :NH Ostrava

Kolo: 5. skupiny A2

Datum: 19.2.2022

 

Třetí únorovou sobotu se opět naplno roztočí kolotoč zápasů ve skupině A2. Ostravští basketbalisté se již k 5. kolu skupiny A2 rozjedou na palubovku Olomoucka. S tímto sokem odehráli v základní části 2 zápasy a z obou vyšli jako vítězové. Ve skupině A2 jim pak zbývá ještě odehrát dohrávku 3. kola, které se neodehrálo z důvodu nakažení covid-19 v týmu z Olomouce. 

Svěřenci trenéra Čuroviče se vinou špatných výsledků ve skupině A2 propadli až na samé dno tabulky. Porážka na domácí půdě od JH a i následná ztráta v Děčíně jsou pro ně jistě velice bolestivé. O víc budou chtít do sobotního zápasu dát vše a dotáhnout se na JH.

O velkou motivaci mají postaráno také Ostravané. Po dvou nepovedených výkonech ať už na půdě JH nebo v Děčíně se jistě chtějí rehabilitovat a konečně vyhrát na venkovním hřišti. Středeční výkon na půdě JH byl zejména v prvním poločase velmi špatný. Pouhých 24 bodů nastřílených a 50 obdržených hovoří za vše. Po pauze NH vydatně přidala a díky Vannovi se dostala na rozdíl 6 bodů. Víc však již Ostravané nestihli stáhnout a domácí si tak připsali svoji 4. výhru v sezóně. 

Sobotní zápas na Hané můžete sledovat na TVCOM v přiloženém odkazu

Saša Jankovič: " Po dvou nepovedených zápasech venku zavítáme tentokrát do Olomouce. Hanáci jsou již na posledním místě a tak budou chtít dát do zápasu všechno a budou chtít se nejjdříve odlepit od chvostu tabulky. My už musíme zabrat, hrát koncentrovaně 40 minut a dovézt do Ostravy 2 body!"

TVCOM: https://bit.ly/tvcomolonh

 

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

02

dny

05

hodin

17

minut

37

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále