Zítra pro nás začíná nový ročník KNBL!

Na úvod zajíždíme k mistrovi.

ČÍST DÁLE

3. 10. 2017

Dlouhá pauza bez ligového zápasu je pryč. Zítra pro nás začíná nový ročník KNBL s pořadovým číslem 26. A hned na úvod zajíždíme do Nymburka! A tam nás rozhodně nečeká nic lehkého.  Favorit je jasný a tak se budeme snažit uhrát co nejlepší výsledek. Nyní si pojďme představit tým Nymburka, která jako ten náš, doznal před tou sezónou dosti změn.

Z kádru mistra odešli guardi Sant – Roos, Holt či Jiří Welsh. Dále potom pivot Hall , small forvard Svoboda a power forvard Meier.

Do týmu kouče Ginzburga pak přišel z USK Jaromír Bohačík, z Děčína Tomáš Vyoral, ze Svitav Hunter Mickelson a také cizinci v podobě Ray, Diggise a Barače. Zejména od Diggse si domácí fanoušci slibují, že by mohl být zdatným nástupcem Howarda Sant – Roose.

Náš tým je letos poskládaný z 6 zahraničních hráčů, které doplňuje srdcař a kapitán Petr Bohačík a také nadějné mladé pušky v podobě Štěpána Svobody, Daniela Klímka či Michala Medveckého.

Zápas začíná v 18:30 a sledovat ho můžete na odkazu TVCOM, který je níže.

 

Dan Klímek před zápasem: „ Hned na úvod sezóny nás čeká nejtěžší soupeř v naší lize. První zápasy sezóny jsou vždy nepředvídatelné a my se budeme snažit uhrát co nejlepší výsledek“.

 

FB: http://bit.ly/2xYFRms

Livestats: http://bit.ly/2xZ0LSq

TVCOM: http://bit.ly/2xcSZp1

 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

05

hodin

06

minut

26

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále