Zítra se série s Nymburkem přesune na Tatran

Ve čtvrtek a v pátek se odehrají semifinálové boje s Nymburkem na Tatranu

ČÍST DÁLE

8. 5. 2024

Preview: NH Ostrava vs ERA Basketball Nymburk

Kolo: 3. zápas série

Datum: 9.5. od 18 hodin

Po dvou jasných výhrách domácího týmu z Polabí se série přesouvá na Tatran. 

Svěřenci trenéra Cholevy se jistě budou chtít rozpomenout na svoji pověstnou agresivní obranu, která je zdobila po celou sérii s Opavou. V obou již zmíněných zápasech se o ní moc opřít nemohli a navíc hráli bez dvou klíčových hráčů. Do Nymburka vůbec nepřijel M. Svoboda a Jarrid Rhodes si v nedělním zápase zlomil ruku. Kouč Adam Choleva bude tedy doufat, že se mu na domácí zápasy stihne uzdravit někdo ze zraněných hráčů, aby mohl spolu s ostatními hráči tuto sérii ještě zdramatizovat. 

Z tábora soupeře: ERA Basketbal Nymburk

Nedávný hegemon soutěže přijíždí do Tatranu s vedením série 2:0. V týmu italského stratéga Tabelliniho najdeme spoustu zkušených hráčů spolu s mixem Američanů, kteří přinášejí potřebnou kvalitu. Speciální budou zápasy zejména pro Mathona, který to na Tatranu dobře zná ze svého loňského působení v našem týmu.

Ohlasy před utkáním:

"Oba zápasy semifinále s Nymburkem jsme prohráli naší špatnou hrou. Zítra hrajeme třetí zápas a doma chceme předvést stejný výkon jako ve čtvrtfinále. Nebudeme mít sice k dispozici kompletní sestavu, ale ukážeme, čeho můžeme jako tým dosáhnout. S podporou všech našich skvělých fanoušků si myslím, že proti Nymburku uspějeme." říká před duelem Nihat Gurbuz

"Těším se na zítřejší zápas, protože chceme odčinit náš pondělní výkon proti Nymburku. Musíme držet pohromadě, tvrdě pracovat na defenzivě a věřit, že na konci budeme šťastni." nechává se slyšet Ben Stevens

Zítřejší zápas se odehraje od 18 hodin. Všechny fanoušky vyzíváme, ať dojdou v BÍLÉM! Společně ukážeme, že u nás doma umíme vytvořit skvělou atmosféru. Vytvoříme BÍLOU lavinu, která skvělě fandí.

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

16

hodin

56

minut

24

vteřin

vs.

20. 5. 2024 18:00

ARMEX Sportcentrum - Děčín 1, 1. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

57:86

19:2136:4654:63

10. 5. 2024 17:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Semifinále