Buď součástí ALL STAR GAME i TY!

Zapoj se do dění ASG.

ČÍST DÁLE

15. 12. 2020

30. prosince proběhne tradiční ALL STAR GAME !

 

Buďte doma, přesto součástí
Tohle v Česku ještě nikdo nepřipravil! Plánujeme pro vás virtuální hlediště, které znáte ze zápasů NBA v posledním play-off. Originální prožitek zajistí obrovská LED obrazovka o délce 30 a výšce 5 metrů.

Proč pořádáme Kooperativa NBL All Star Game i letos za aktuální situace?
Je nám líto, že na basketbalová utkání stále nemohou fanoušci. I proto považujeme za důležité zachovat základní pilíře basketbalové ligové sezony, ke kterým All Star Game bezesporu patří. Naším cílem bude připravit vám maximálně možný prožitek z basketbalové show.

Formát zápasu
Také letos dojde na již tradiční souboj Mazáků a Mladých pušek. Veková hranic je pro letošek posunuta na 27 let. Oba kapitáni si vybírají základní pětku. Týmy pak doplní trenéři (Dino Repeša a Lubomír Růžička) společně s vedením soutěže. Pozor, oproti klasickému zápasu hrajeme 4x 5 minut čistého času.

Zažijte ASG jinak - fanděte jako v hledišti
Chcete se vidět v televizi? Chcete být mezi vyvolenými, kteří fandí v (digitálním) hledišti? Chcete hrát o zajímavé ceny? Je to jednoduché! Stačí vyplnit tento dotazník, čekat na další informace a 30. prosince sledovat Kooperativa NBL All Star Game se zapnutou web kamerou. Nebojte, zajistíme pro vás nezpožděný signál, takže vlastně budete první, kdo bude znát výsledek bitvy mezi Mladými puškami a Mazáky, vítěze 1on1 nebo Slam Dunku. A to už se vyplatí, ne? Registrace probíhá do 19. prosince.

Své registrace nám posílejte na mail: vasek.mrkvica@centrum.cz nebo můžete vyplnit tento formulář: https://bit.ly/asgformulář

Na daný mail nám zašlete své jméno, bydliště, telefon, mail, město a PSČ. 

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

00

dnů

03

hodiny

24

minut

00

vteřin

vs.

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

100:93

0:00:00:0

23. 4. 2024 18:00

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 4. kolo - Čtvrtfinále