Zítra nás čekají Svitavy.

V předposledním kole přívítáme Svitavy.

ČÍST DÁLE

6. 4. 2021

Preview:  NH Ostrava vs Dekstone Tuři Svitavy

Datum: 7.4.2021

 

Již zítra se odehraje v ostravské hale Tatran předposlední kolo skupiny A2. V něm Ostravané vyzvou Svitavy.

Tento celek porazili svěřenci trenéra Bálinta v letošní sezóně na domácí palubovce již jednou . V zářijovém vzájemném utkání padly Svitavy až v koncovce. Výraznou měrou se pod touto výhrou podepsali Alleyn s Nábělkem. Ani jeden z nich bohužel zítra svému týmu nepomůže. 

Ostravané již nemohou spoléhat ani na jednoho klasického pivota, jelikož Dominik Heinzl je stále mimo hru. Bude tedy velice zajímavé sledovat, jak se s tímto deficitem domácí zítra vyrovnají. V sobotu odehráli zápas na palubovce Děčína, který se jim vůbec nepovedl. Hotovo bylo prakticky již po první periodě, který Slezané vybouchli 9:26. Následně se vzepjali díky 12ti bodům Filipa Šmída v řadě k alespoň k částečmu vzdoru. Na případný obrat to však bylo příliš málo. 

 

To Svitavy doma porazily Hradec Králové 80:76 a ještě se jistě budou chtít porvat o co nejlepší místo pro boje v předkole play off. 

Zápas můžete opět sledovat na TVCOM.

TVCOM : http://bit.ly/tvcomnhsvitavy

Absence: Nábělek, Heinzl

Adam Choleva před zápasem: " Zítra nás čeká předposlední zápas sezóny proti Svitavám, které jsme dokázali na začátku ročníku na domácí palubovce porazit. I když tehdy naše sestava vypadala trochu jinak než teď. Nyní nás sužují zranění a odchody hráčů. To samé platí i na druhé straně, poslední zápas nehrál Bujnoch s Markem, což jsou stěžejní hráči. My bychom rádi ještě do konce sezóny urvali nějaké vítězství. Nechceme jim nechat boj o před kolo play off  jen tak."

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁPAS

01

den

12

hodin

06

minut

11

vteřin

vs.

28. 4. 2024 18:30

SH Ostrava-Tatran - Ostrava, 6. kolo - Čtvrtfinále

PŘEDCHOZÍ ZÁPAS

80:65

18:1836:3159:44

26. 4. 2024 18:00

Víceúčelová hala Opava - Opava, 5. kolo - Čtvrtfinále